Pagina's

woensdag 11 april 2012

Be summerproof!

Een lekkere stapel boeken, tijdschriften, nagellakjes in overvloed, je mobiel of iPod voor muziek, de tuin in en lekker bruinbakken!

Leesvoer
Het is nog lang geen tijd: maar in de zomervakantie zul je ze nodig hebben. Die eindeloze dagen aan het zwembad gaan soms wel vervelen (als je net als ik 3 weken op vakantie gaat, dan wel) en je wilt wel eens iets anders te doen hebben. Ik raad het aan om een niet al te leuk boek te nemen. Eentje waar je jezelf van los kunt scheuren zonder dat je de hele dag aan het verhaal blijft denken. Neem je Twilight boeken niet mee op vakantie, dat raad ik echt af. Ik heb dat zelf overigens nog niet gedaan: maar die 1887 of hoeveel pagina's het dan ook mogen zijn red je in die 3 weken makkelijk. Wedden dat jij weer wit thuiskomt? Daarvoor zijn tijdschriften trouwens heel handig!

Make-up
Voor de tent, op de veranda van je vakantiehuisje of op het balkon van je hotel en de verveling slaat toe? Lekker experimenteren op je nieuwe vriendinnen of op je kleine zusje kan natuurlijk ook. Of wat dacht je van je eigen (teen)nagels? Verzorgde voetjes (handen) en lekker bruin! Win-win! Bij het Kruidvat kun je leuke mini's halen. Handig voor op vakantie! Of als je eens wat nieuws wil uitproberen :)

Muziek
Of je nou van plan bent om te gaan zonnen of lekker (op het strand) uit je dak te gaan: muziek is altijd leuk. Vergeet vooral je mobiel, iPod, MP3, MP4, radio en extra boxen niet! Haha. De opladers zijn in ieder geval ook erg belangrijk, want zonder de oplader heb je er natuurlijk ook niets aan :). Zorg dat je een leuke afspeellijst heb gemaakt (mijn iPod zit vol met zomer-afspeellijsten met namen als 2010 en 2011 haha!).

Zonnebrand
Oh oh: zó belangrijk! Insmeren insmeren insmeren. Je wilt niet weten wat er (behalve een rode en geïrriteerde huid) allemaal komt van verbranden. + je wordt er alleen maar witter/minder bruin van.

Hopelijk hebben jullie iets gehad aan mijn tips (ik heb ze bij mijzelf weer even opgehelderd!) en als je wilt kun je ze aanvullen in de comments :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten